Σκίαθος, Μύκονος στο top10 των τουριστικών προορισμών

Σκίαθος, Μύκονος στο top10 των τουριστικών προορισμών

Ελληνο-κυπριακή υπόθεση αποτελούν, για το επερχόμενο καλοκαίρι, οι τέσσερις πρώτοι, από τους συνολικά 10 δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, γεγονός που γεννά πρόσθετες προσδοκίες ότι η φετινή τουριστική σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη από την περυσινή.

Όπως προκύπτει από ψηφοφορία που έγινε από εκατομμύρια τουρίστες -χρήστες του TripAdvisor, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες, στη δεύτερη και στη τέταρτη θέση των προτιμήσεων τους κατατάσσονται η Σκιάθος με τις παραλίες ψιλής άμμου και η Μύκονος.

Την πρώτη θέση, ωστόσο, καταλαμβάνει η Αγία Νάπα στη Μεγαλόνησο με τα φημισμένα πάρτι και την τρίτη το τουριστικό θέρετρο του Προταρά που είναι πολύ δημοφιλές για διακοπές κυρίως σε οικογένειες.

Εκτός από την Κύπρο και την Ελλάδα, οι χρήστες του TripAdvisor έχουν δώσει, επίσης, από δύο θέσεις στο top 10, στην Ισπανία και στην Ιταλία, οι οποίες είναι στην τελευταία 4άδα των ευρωπαϊκών προορισμών, ενώ τις δύο ενδιάμεσες θέσεις της λίστας, λαμβάνουν θέρετρα στην Τουρκία και τη Μ. Βρετανία. Πιο συγκεκριμένα, στην 5η θέση κατατάσσεται το resort «Oludeniz» στη γειτονική Τουρκία, στην 6η την έκπληξη κάνει το μικρό χωριό του St Ives στην περιοχή της Κορνουάλης, που έχει γίνει διάσημο για τις εξαιρετικές συνθήκες για σέρφινγκ και η 10αδα κλείνει, κατά σειρά με το νησί Alcudia στις Βαλεαρίδες της Ισπανίας, το San Vito Lo Copo στη Σικελία της Ιταλίας, το νησί Calvia επίσης στις Βαλεαρίδες και το Villasimius στη Σαρδηνία.

Please send your request for flight using the form bellow