Γιατί επιλέγω Jetway

Γιατί επιλέγω Jetway

H Jetway είναι εταιρεία μίσθωσης αεροσκαφών και ελικοπτέρων, και προσφέρει υπηρεσίες αεροταξί, ναύλωσης μεγάλων αεροσκαφών ,charter, καθώς και υπηρεσίας επείγουσας αερομεταφοράς.

Από το 1997, η Jetway παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες  μίσθωσης αεροπλάνων, ναυλωμένων πτήσεων ελικοπτέρων, σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβάνοντας επαγγελματίες, τουριστικά πρακτορεία, ιδιώτες που ταξιδεύουν για αναψυχή, αθλητικές ομάδες, επιχειρήσεις, διασημότητες και ταξιδιώτες για διακοπές πολυτελείας σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Jetway έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα, την άνεση και την ευκολία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με τις πιο οικονομικές επιλογές.

Οι υπηρεσίες ναυλωμένων πτήσεων αεροπλάνων επιτρέπουν σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών να επωφελούνται από α πλεονεκτήματα των ιδιωτικών αεροπορικών ταξιδιών.

Λόγω του κόστους των παραδοσιακών ναυλωμένων πτήσεων, η επιλογή αυτή απευθυνόταν σε μία αρκετά περιορισμένη αγορά. Εκεί είναι που η Jetway με την παρουσία της, καλύπτει μια αυξανόμενη ανάγκη για πιο οικονομικά ιδιωτικά αεροπορικά ταξίδια.

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική για μας και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα αεροσκάφη που παρέχονται από την Jetway είναι εγκεκριμένα από την Ένωση Αεροπορικών Αρχών (EASA) και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA). Προσφέρουμε τον ασφαλέστερο και πιο τον αξιόπιστο στόλο που μπορείτε να βρείτε.

Συνεργαζόμενες  Εταιρείες:


Αεροπορία

Fly Jetway Aviation Ltd: Υπηρεσίες αεροσκαφών και ναυλωμένων πτήσεων ελικοπτέρου

EuroXpert Ltd: Αεροσκάφη και Ελικόπτερα -υπηρεσίες υποστήριξης συντήρησης / EASA 145

Eurolines Ltd: Διαχείριση Αεροσκαφών,  Αεροπορικές υπηρεσίες και μίσθωση αεροσκαφώνΜέσα ενημέρωσης


Cosmos Publications Ltd: Περιοδικά και Βιβλία -εκδόσεις

Διαδίκτυο www.hbnews.gr: 24 / 7 Οικονομικά Νέα

Please send your request for flight using the form bellow