Καλωσορίσατε στη Jetway

Η Jetway, είναι η κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αεροπλάνων και ελικοπτέρων για εταιρικές ή προσωπικές ιδιωτικές πτήσεις.  Η μεγάλη γκάμα αεροσκαφών για ναύλωση της Jetway, σας δίνει την επιλογή να καλύψετε τις απαιτήσεις σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Η Jetway είναι αφοσιωμένη όχι μόνο στο να βρίσκει το σωστό αεροσκάφος για την κάθε δουλειά αλλά και στο να διασφαλίζει μια ομαλή πτήση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σας εξασφαλίζουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις για κάθε ένα από τα ταξίδια σας τόσο με τα αεροσκάφη μας, όσο και από το εκτεταμένο δίκτυο πιστοποιημένων αερομεταφορέων, καθώς και από εταιρείες ναυλώσεων αεροπλάνων και ελικοπτέρων ενώ είμαστε σε θέση να διαπραγματευόμαστε  την καλύτερη διαθέσιμη προσφορά.

Jetway_business_jet_391700862.jpg

Παρέχουμε μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση στις ανάγκες σας, και πιστεύουμε ότι η σωστή τιμολόγηση και η προσφορά των εξατομικευμένων υπηρεσιών στο χώρο διασφαλίζουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας.

Έχουμε μια πεπειραμένη ομάδα επαγγελματιών αεροπορίας που αντιλαμβάνεται τον τομέα των μισθώσεων αεροπλάνων και  ελικοπτέρων που γνωρίζει πώς να διασφαλίζει τις καλύτερες τιμές ναυλωμένων πτήσεων για σας.

Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ναυλώσετε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο με την Jetway.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο +30.2118009050 ή με email στο info@jetway.gr και επιτρέψτε μας να οργανώσουμε το επόμενο ταξίδι σας!

Helicopter_VIP_148198437.jpg

 

Please send your request for flight using the form bellow